Könnyűszerkezetes ház szerkezetkész ára :

Mivel egy szerkezetkész könnyűszerkezetes ház ára nagyban függ az alkalmazott gépészeti, építészeti és egyéb műszaki kiviteltől,vállalkozásunk csak elkészült tervek alapján tud megrendelőinek pontos árajánlatot készíteni, ezért az itt szereplő ár egy átlagos kivitelű ház m2 ára.

Alapozás Fő és válaszfalak Födém Tető készítés bádogozással, fedéssel Külső nyílászárók fehér műanyag, 3 rétegű üvegezéssel 280 000 Ft /m2 + áfa.

Az alapanyag árak folyamatos változása miatt az ár tájékoztató jellegű, árajánlatért kérem keressen elérhetőségeink egyikén.

  • Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház árak.

A kulcsrakész könnyűszerkezetes házak ára nagyban függ az alkalmazott gépészeti, építészeti és egyéb műszaki kiviteltől.

Vállalkozásunk csak elkészült tervek alapján tud megrendelőinek pontos árajánlatot készíteni, ezért az itt szereplő ár egy átlagos kivitelű könnyűszerkezetes ház m2 ára. Kulcsrakész ár: nettó 440.000 Ft +áfa/m2-től.

 Az ár magában foglalja a szerkezetkész árat! 

Teljes befejező szakipari munkák: Külső homlokzati hőszigetelő rendszer.
 Gépészet Villanyszerelés

 Belső ásványgyapot hőszigetelés falakba, födémbe. Gipszkartonozások

 Aljzat 12 cm EPS-100 hőszigetelése. erre 6 cm esztrich beton Glettelések,

 Festések Hideg és meleg burkolások Beltéri ajtók beszerelései Gépészeti és elektromos szerelvényezés


Kérem Vegye figyelembe, hogy a megadott ár nagyban függ a műszaki tartalomtól. Vállalkozásunk 35 féle fa vázas könnyűszerkezetes fal és födémtípus építésére jogosult.
Az ECO- Tól A PRÉMIUM faltípusig.
A tervezés során kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb típust.


 
​​​​