Legyen szó akár szerkezetkész, félkész, vagy kulcsrakész könnyűszerkezetes házról, ránk minden esetben számíthat.


Napjainkban a könnyűszerkezetes házak építése rohamosan terjed, köszönhetően a technológia számos előnyének.

- Rendkívül gyors kivitelezési idő.
Mi nem állítjuk azt, hogy két nap alatt kész a háza, de egy átlagos méretű könnyűszerkezetes ház megépítése kulcsrakész kivitelben 4-6 hónap alatt biztosan elkészül.

-Kitűnő hőszigetelési képesség.

-Környezet kímélő technológia.

Új ház építésekor kiemelten fontos a környezetvédelem. A könnyűszerkezetes ház hőszigetelő képessége az építés során alkalmazott anyagok tulajdonságaiból adódóan jobb, mint a hagyományos tégla szerkezetű ingatlanoké. Az építési technológiának köszönhetően a fűtési költség mintegy 30-50%-kal is alacsonyabb lehet a hagyományos házakhoz képest.

Az általunk épített könnyűszerkezetes házak kiváló minőségű alapanyagokból , Európai Műszaki Értékelés alapján épülnek, ezzel is biztosítva jövendő otthonának hosszú élettartamát.

-Kedvező árak.

Habár az elmúlt időszakban igen nagy mértékben emelkedett a könnyűszerkezetes házak alapanyagainak ára, még így is a hagyományos tégla építésű házak árszintje alatt maradt a könnyűszerkezetes házak költsége.

-Azonos bruttó alapterületű téglaházzal összehasonlítva, nagyobb hasznos lakótér.

Amennyiben tégla építésű ház helyett könnyűszerkezetes házat építtet, ugyanakkora bruttó alapterület mellett a vékonyabb(de jobb hőszigetelő képességű) falak miatt hasznos lakótere mintegy 10 százalékkal több lesz könnyűszerkezetes házában.


Amennyiben könnyűszerkezetes ház építését tervezi, keressen minket bizalommal.

Vállalkozásunk fő tevékenységi köre a könnyűszerkezetes házak kivitelezése. Az első családi házat 2006-ban építettük, azóta számos elégedett ügyfelünknek építettük meg otthonát.
2008-ban az elsők között csatlakoztunk a , Könnyűszerkezetes házépítők egyesületéhez mely tagság garanciát nyújt a
jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő kivitelezésekre. Fal és födémszerkezeteinket az ETA-13/0433 Európai műszaki értékelés alapján készítjük,az elkészült szerkezetekről teljesítmény nyilatkozatot állítunk ki.
Vállalkozásunk a Könnyűszerkezetes Házépítők Egyesületének tagja.

kohehazak.hu